YÜK TESLİM VE TAAHHÜT TUTANAĞI

YÜK TESLİM VE TAAHHÜT TUTANAĞI
1.TESLİM ALAN
A.)İSİM VE SOYİSİM :
B.)T.C. NO :
C.)TELEFON :
D.)ADRES :
2.TAŞITLA İLGİLİ BİLGİLER
A.)PLAKASI :
B.)MARKA VE MODELİ :
C.)RUHSAT SAHİBİ :
2.TESLİM ALINAN YÜKÜN
A.)İÇERİĞİ : ŞÖFÖRE TESLİM EDİLEN EKTE FOTOKOPİSİ BULUNAN FATURA, İRSALİYE, GÜMRÜK BEYANNAMESİNDE YAZILI BULUNAN EMTİADIR.
B.)TESLİM YERİ : ŞÖFÖRE TESLİM EDİLEN EKTE FOTOKOPİSİ BULUNAN FATURA, İRSALİYE, GÜMRÜK BEYANNAMESİNDE YAZILI BULUNAN ALICI ADRESİDİR.
C.)ŞÖFÖRE TESL. TAR. : ..…./…../20...
D.)YOLA ÇIKIŞ TARİHİ : ..…./…../20....
Yukarıda yazılı bilgiler bana ait ve doğrudur.
Yerinde görerek ve belgeleri ile karşılaştırarak, eksiksiz şekilde teslim aldığım emtiayı, en geç 72 (yetmiş iki) saat içerisinde, hasarsız ve eksiksiz olarak, Türkiye Cumhuriyeti ........... Gümrük Kapısı’ndan geçerek .............Ülkesi Gümrük sahasına ulaştırmayı, aksi halde 72 saati aşan her bir 24 saat için taşıtana, gümrük beyannamesinde yazılı toplam emtia bedelinin % 15’i kadar ayrı ayrı hesaplanacak gecikme cezası ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt ederim.
.............Gümrük sahasına zamanında ulaştığım halde terör, yol kapanması, gümrük kapısının kapatılması vb. bir nedenle geçişimin uzaması ihtimali doğarsa:
a.)Derhal Whatsap üzerinden .................... numaralı telefona geçişlerin uzamasına yol açan nedeni belgeleyen varsa resmi yazının fotoğrafını çekip böyle bir yazı yoksa gümrük kapısı önünde bekleyen araç kuyruğunun videosunu çekerek yollamayı;
b.)Aracımı kuyruğa sokacağım ve gümrük kapısı normal bir şekilde işlemeye devam edinceye kadar ARACIMI TERK ETMEDEN gümrük sırasında beklemeyi;
c.)Gümrük sırasında beklediğim sırada her saat başı, Whatsap üzerinden ..................... numaralı telefona, aracımın o anda sırada olup olmadığını gösteren video ve görüntü dosyası yollamayı;
aksi halde gecikmenin benden kaynaklanmış sayılacağını kabul, beyan ve taahhüt ederim.
Türkiye Cumhuriyeti ............. Gümrük Kapısı’ndan zamanında geçmekle birlikte eksik ya da hasarlı şekilde teslim ettiğim emtiaya ait fatura bedelinin iki katı tutarında ceza ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt ederim.

TAŞITAN ŞÖFÖR
KAŞE /İMZA İSİM-SOYİSİM / T.C. /İMZA

Bu blogdaki popüler yayınlar

YOKLUK VE BUTLAN NEDİR ? MUTLAK VE NİSBİ BUTLAN ARASINDA NE FARK VARDIR ?

Nisbi hak ne demektir?

Cebrî icra ne demektir?

Defter tutmak zorunda olmayanlar (VERGİ USUL KANUNU Madde 173)

GAİPLİK

Ayırt Etme Gücü - Temyiz Kudreti - Mümeyyiz Olmak

AHDE VEFA NEDİR?

ALİUD NEDİR?

Tapu senedimi kaybettim. Evimi elimden alabilirler mi?

İşçinin rakip firmada